Echt Nederlands

 

  • Instroom is weer mogelijk.┬áCursisten mogen niet ziek zijn of verkoudheidsklachten hebben.
  • Voor inburgering en staatsexamen bieden wij hetzelfde traject aan, maar dan gecombineerd met fysieke en online lessen. Voor alfabetisering bieden wij het zelfde traject aan, maar dan onveranderd. Deze doelgroep krijgt drie keer per week fysiek les. Wij houden rekening met de maatregelen en de anderhalf meter afstand regel. Onze lokalen zijn zo ingedeeld, zodat de maatregelen gehandhaafd worden.
  • Mensen kunnen zich op elk moment aanmelden. Inburgering en staatsexamen is een combinatie van fysiek en online les.

Echt Nederlands verzorgt cursussen Inburgeringscursussen, Staatsexamentrajecten en Alfabetiseringscursussen.
Om succesvol mee te doen in de maatschappij dient u de Nederlandse taal te beheersen en te weten hoe de Nederlandse samenleving is georganiseerd. Wij hebben een breed aanbod voor oud- en nieuwkomers. Na afloop van de cursus kunt u, afhankelijk van het niveau waarop u start, zelfstandig de dokter bezoeken, boodschappen doen, een studie volgen en werk zoeken. Kortom: u leert alles wat u nodig hebt om uw weg te vinden binnen de Nederlandse samenleving.

Kwaliteit
De cursussen worden gegeven volgens het Europees Referentiekader (ERK), ook wel bekend als het Common European Framework of Reference (CEFR). Dit is een richtlijn ontwikkeld om taalvorderingen te beschrijven. De lessen worden verzorgd door gekwalificeerde professionals met ruime ervaring. De lesgroepen bestaan uit maximaal 15 cursisten, zodat u de juiste aandacht en begeleiding krijgt. U profiteert van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Maatschappelijk spreekuur
Tijdens het volgen van uw taalcursus kunt u tegen obstakels lopen als u probeert actief deel te nemen in de maatschappij. Echt Nederlands biedt u daarom een maatschappelijk spreekuur aan. Het maatschappelijk spreekuur is elke vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 geopend.

  • Adres

  • Calandstraat 12
  • 2521 AG
  • Den Haag
  • Route